Postani pokrovitelj

Smatrate li naš projekt vrijednim Vaše pažnje, a želite se u isti uključiti kao jedan od pokrovitelja možete to učiniti na nekoliko načina:

  • donacijom financijskih sredstava,
  • donacijom opreme i instrumenata,
  • medijskom potporom,
  • lobiranjem kod drugih za projekt www.astronautika.com,
  • drugo..

Donacija financijskih sredstava omogućava da se nabavi ciljana oprema i instrumenti ili plate troškovi rada na projektima. Vaša donacija ma u kojem iznosu ona bila uvelike će pomoći pri realizaciji nekog od projekta svemirskih tehnologija.

Možda će upravo Vaših 50kn ili 100kn omogućiti da se štampa serija prigodnih razlednica na temu astronautike, s druge strane Vaša donacija od 5.000kn će omogućiti nabavku ključne opreme za instrumentalni odjel projekta Balon.

postani-pokroviteljUkoliko ste u mogućnosti donirati neke dijelove opreme i instrumenata (mehanika, motori, elektronika, računala, fototehnika, akumulatori, solarni paneli, set za kemijsko-biološke pokuse,..) moguće nam Vašom donacijom tako osigurate upravo opremu koju trebamo. Web kamera koju više ne koristite možda nađe novo mjesto na poligonu za ispitivanje projekta Lender. Solarni paneli i akumulatori budu izvor električne energije pri višetjednoj misiji simulacije svemirskih istraživanja na drugim svjetovima..Fotoaparat od 3Mpx-a više nitko i ne želi kupiti a Vi imate takvog na lageru, možda je upravo on karika koja nedostaje za projekt Balon koji ima za cilj i snimanje Zemlje s visina od preko 30km.

Medijska potpora projektu www.astronautika.com je iznimno važna. Odavno je znano kako bez objave informacija o događanjima svijet (javnost) zapravo i nezna da se nešto događa. “Ono što nije objavljeno nije se ni dogodilo!” Imate mogućnost objaviti ili proslijediti za objavljivanje medijima informacije o ovom projektu. Učinite to. Prepoznatljivost projekta, rad i uspjesi ključne su karike za njegov uspjeh!

Poznajete institucije ili pojedince koji su možebitno zainteresirani da se njihovo ime veže uz projekt www.astronautika.com, ili jednostavno žele sudjelovati kao pokrovitelji u ovom projektu – preporučite nas! Lobirajte na korektan način u takvim slučajevima.

Možda ste u mogućnosti štampati edukacijske postere ili neke druge materijale vezane uz svemirska istraživanja, ili pak majce s prigodnim logotipom, posjedujete računalo koje Vam ne treba a ono može postati upravljačko “srce” rovera, baš poput komunikacijske opreme (uređaji i antene) molimo Vas kontaktiraje nas.

Svakog pokrovitelja navesti ćemu u rubrici “Naši pokrovitelji”, Vaš logo možemo postaviti i na naslovnu stranicu www.astronautika.com. Pri medijskim i drugim predstavljanjima vidno ćemo istaknuti kako ste i Vi pridonjeli realizaciji projekta. Naša pisana Zahvalnica stići će poštom ili ćemo Vam ju osobno uručiti.

Ovo su samo neki od primjera kako možemo zajedničkim snagama realizirati prvi Hrvatski projekt na području svemirskih tehnologija. Javite nam se da dogovorimo konkretni oblik suradnje na obostrano zadovoljstvo.

Osnovna podatkovna karta AUV;

Astronomska udruga Vidulini, Dvigradska 3, Kanfanar 52352, Hrvatska

(adresa za pismovne i paket pošiljke; Vidulini bb, Žminj 52341)

mb:1588303     oib: 27241053636

žiro: OTP banka d.d. 2407000-1128021489