Marketing Astronautika

Misija projekta “Astronautika” je edukacija i popularizacija prirodoslovnih znanosti i pratećih tehničkih disciplina te provedba ciljeva i zadataka Prvog hrvatskog svemirskog programa u što je uključeno i lansiranje pikosatelita u Zemljinu orbitu 2011.-2015.

Na web-stranicama Astronautika postoji više prostora za oglašavanje.

Glavni prostor za oglašavanje smješten je na naslovnoj stranici www.astronautika.com iste veličine kao prostor na koji ste upravo kliknuli mišem, a koji se uvijek prikazuje neovisno o broju posjeta i izbornicima/linkovima koji se koriste od strane posjetitelja stranica.

Cijenik oglašavanja na naslovnici www.astronautika.com.

Modul NASLOVNICA

  • mjesečno 500kn
  • kvartalno 1500kn
  • godišnje 3600kn

Pored glavnog prostora za oglašavanje postoje i četiri dvostruko veća (!) prostora za oglašavanje na svim drugim linkovima/izbornicima stranica, osim naslovnice. Ovi se “banneri” uvijek prikazuju ispod “Modula Naslovnica” koji se također prikazuje i na tim linkovima/izbornicima.

Cijenik oglašavanja drugih oglasnih prostora na www.astronautika.com.

Modul IZBORNICI

  • mjesečno 150kn
  • kvartalno 400kn
  • godišnje 1000kn

Moguće su različite kombinacije oglašavanja.

Astronomska udruga Vidulini nije u sustavu PDV-a. Istaknute cijene su promotivne i vrijede do 31.12.2010., uz dodatni popust od 25% na jednokratnu uplatu!

Ukoliko nemate pripremljenu reklamu/banner možemo Vam je mi izraditi. Cijena izrade reklame/bannera iznosi od 100kn do 1000kn, ovisno o veličini i složenosti iste, te mjestu i vremenu trajanja zakupa oglasnog prostora. Tako dobijena financijska sredstva koristiti će se u daljnem razvoju i radu na projektu Astronautika.

Za dogovor i informacije oko Vašeg oglašavanja molimo kontaktirajte nas putem gsm (098 255 096) ili na e-mail putem KONTAKT obrasca.
Unaprijed zahvaljujemo na suradnji, Vašoj promociji a time i pomoći projektu Astronautika!

Voditelji projekta, voditelji odjela, članovi projekta i suradnici svoj posao obavljaju na volonterskoj bazi bez ikakove naknade za svoje znanje, posao i trud.

Dosad smo pri AUV smo uložili puno vremena, znanja, opreme i novaca u ovaj projekt.

Tijekom rujna 2009. godine krenulo se a projektom “Marketing” čija je namjena osigurati egzistenciju dijela projekta na način da se potencijalnim oglašivačima (po iznimno povoljnim cijenama!) ponude mjesta za oglašavanje (“banneri) na naslovnici i izbornicima web-stranica projekta Astronautika.

Astronautika team.